VÍTEJ MOŽNÝ UCHAZEČI

Máš zájem se přidat k nám, ale stále nemáš všechny důležité informace, které potřebuješ? Dovol mi abych ti odpověděl na několik desítek dotazů v pár větách a následně Ti ukážu i nějaké otázky na které se již někdo ptal.
 

Na začátek ti doporučím přečíst sekci „O NÁS„, aby jsi věděl, o čem naše skupina vlastně je.

Naše skupina se dělí do 3 oficiálních odvětví:

– Delta Force (Pozemní jednotka)
– 160th Special Operations Aviation Regiment  (Letecké odvětví)
– ZEUS TEAM (Tvořitelé misí)

Jakmile si zvolíš své místo, stačí vyplnit formuláře ZDE.

Po odeslání žádosti, čekej v nejbližší době pohovor s našim vedením, kde ti všechno důležitého poví a zeptají se na pár otázek, aby si udělali o tobě prvotní obrázek.

Po úspěšném pohovoru tě čeká komplexní trénink ve, kterém tě naučíme všechno co bys měl ovládat. Nemusíš mít žádný strach, nemusíš mít tisíce hodin abys tomu rozuměl.

Po splnění výcvikového programu ti už jen zbývá složit slib a splnit povinnosti nových členů! 

A teď? Teď máš na rameni náš znak a my stojíme při tobě! 

F.A.Q

To vůbec nevadí. Náš výcvikový program a instruktoři ti pomohou zvládnout Armu od samého základu až po pokročilé techniky využívání dalších módů, aby jsi byl vždy připraven na kontakt s nepřítelem.

To je super! To znamená, že se tě budeme snažit zařadit do tzv. rychlokurzu, kde se hlavně budeš učit tomu, jak fungujeme v naší skupině.

Ano, jakožto skupina, která hraje na kvalitu, nikoliv na kvantitu, nemáme rádi neaktivní členy, kteří na to kašlou. Pokud samozřejmě člověk opravdu nemůže, vždy se dá domluvit, pokud je to v rámci našich pravidel.

Samozřejmě respektujeme pracující lidi, ale je důležité se řádně omluvit. Pravidla platí pro všechny stejně. Každopádně je třeba počítat s tím, že není možné se věčně omlouvat ze všech akcí.

Počet akcí je různý. Snažíme se mít určitě 1-2 oficiální akce týdně, především v pátky a soboty, vždy ve večerních hodinách. Průměrně začínáme okolo té 19-té hodiny. Zbytek týdne vyplňují různé neoficiální akce nebo FunPlay.

Jelikož 160th SOAR má poměrně omezený arzenál, tak ho máme trochu rozšířený.
Seznam naších strojů najdete ZDE.

Voják Potřebujeme, abyste potvrdili, že souhlasíte se soubory cookie! Je to jen pro vás, dokud nesouhlasíte, takže se vás za pár kliknutí zeptám znovu.