O NÁS

Squadron - S. celým názvem Squadron - SPARTANS, je odvětví speciálních jednotek Delta Force, s podporou leteckého odvětví 160th SOAR & 101st Combat Aviation Brigade, která spadá pod organizaci U.S. Army Special Operations Command (USASOC) a je kontrolováno Joint Special Operation Command (JSOC). Jednotka sídlí na vojenské základně Fort Bragg v Severní Karolíně.

ZAMĚŘENÍ

V rámci skupiny se soustředíme na jednotku Delta Force s fiktivně vytvořeným Squadronem - S, při čemž náš podporuje 160th SOAR vrtulníky typu Blackhawk, Little-Bird a Chinook spolu s drony MQ-1C. Každý z těchto strojů se používá nejen pro přepravu, ale také pro CAS (blízkou leteckou podporu).

HISTORIE

Skupina SPARTANS, původně DEVGRU, byla založena 13.3.2020 zakladateli Dejverino a Misooo na motivy týmu SEAL Team 6/DEVGRU. Naším hlavním cílem bylo udělat statickou skupinu, která nebude fungovat jenom jako místo, kde se lidé sejdou a hrají jednou za čas, ale chtěli jsme utvořit bratrstvo, což se nám povedlo, proto naší členové nehrají společně jen Armu, ale rádi se scházíme i na jiné hry. Nyní je náš hlavní cíl prorazit na mezinárodním poli speciálních jednotek a šířit povědomí o Česko/Slovenské komunitě Army, která by měla být pilířem všeho dění v této České hře.

DALŠÍ INFORMACE

Logo Skupiny
StareLogoDruhe
Staré Logo Skupiny
StareLogo
Staré Logo Skupiny

Voják Potřebujeme, abyste potvrdili, že souhlasíte se soubory cookie! Je to jen pro vás, dokud nesouhlasíte, takže se vás za pár kliknutí zeptám znovu.